Licht huren

U kunt licht huren bij Sounds-Perfect voor de juiste sfeer op uw feest of partij.

Bent u van plan om een groot feest te organiseren? Perfecte belichting is dan uiteraard onmisbaar. Zeker op grotere evenementen kan licht bijzonder kwetsbaar zijn. Als organisator kunt u dit dan ook het beste overlaten aan een expert. En dat is precies waar wij u bijstaan. Wanneer het gaat om professioneel licht huren, staan wij voor u klaar.

Sounds-Perfect biedt u de benodigde vakkennis. Wij verhuren alles op het gebied van licht: van eenvoudige plug-in spots of prikverlichting tot grote moving heads. Onze specialisatie is het uitlichten van podiumevenementen, maar ook voor het verlichten van feesten en partijen draaien wij onze hand niet om. Als het binnen uw budget en wensenplaatje past, kunnen we het licht ook bedienen zodat u nergens meer omkijken naar hebt.

Daarbij staat ons bedrijf niet stil en streven wij naar een duurzamer beheer. Geleidelijk aan stappen wij over van halogeen op ledverlichting: beter voor het milieu én vriendelijker voor uw portemonnee.

Laat de essentie van de belichting over aan de specialisten en kies voor Sounds-Perfect om uw licht te huren. Naast de verhuur en installatie van de belichting adviseren wij u graag over de bediening. Bel ons op 085 – 888 81 41 of stuur een bericht via het contactformulier.