Audiovisuele verhuur

Voor het totaalplaatje van audiovisuele verhuur moet u bij Sounds-Perfect zijn.

U bent verantwoordelijk voor een congres, maar hebt nog geen geluidsinstallatie voor een lege hal. Geen paniek! Sounds-Perfect staat graag voor u klaar met licht, beeld, geluid en/of een podium. Wij weten als geen ander dat het totaalplaatje het meest telt. Hoe wilt u te werk gaan bij het neerzetten van het droomevent en uw gasten een onuitwisbare indruk meegeven? Met onze audiovisuele verhuur gaat u nooit voor minder dan perfect.

Bij Sounds-Perfect staan we klaar om de audiovisuele verhuur te regelen die bij uw wensenplaatje past. Wij hebben ervaring met het omtoveren van een compleet lege ruimte tot een sfeervolle plek, met de juiste zorg en aandacht voor details. Wij stellen licht, geluid, beamerprojectie en een podium op. Onze werkzaamheden zijn vooral toegespitst op bedrijven, waaronder evenementenbureaus.

Wacht niet langer en laat ons meedenken over uw vraag over audiovisuele verhuur. Bel ons op 030-2931212 of stuur een bericht via het contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur en nemen de mogelijkheden vrijblijvend met u door.