Licht en geluid verhuur Hilversum

Licht en geluid verhuur Hilversum

 

  • Van kleinschaligheid tot groot festival
  • Ruim 20 jaar actief
  • Licht en geluid Hilversum
  • Zeer breed verhuurpakket
  • Hoge kwaliteit video, audio en licht apparatuur

 

Genieten van prachtig licht en geluid

Zoekt u licht en geluid verhuur voor uw evenement in Hilversum? Sounds-Perfect.nl is een expert op het gebied van audio, video en licht. Wij verhuren en verkopen sets maar ook losse apparatuur.

Met onze technische kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Onze experts hebben een passie voor het audiovisuele vak. Hierdoor kunnen zij u op vele manieren helpen.

De licht en geluid apparatuur wordt door ons altijd goed onderhouden. Zo weet u zeker dat alles perfect werkt. U bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor een afspraak. Tijdens uw bezoek aan onze winkel bespreken wij vrijblijvend met u de mogelijkheden. Wij zijn regelmatig on the road dus voorkom teleurstelling!

Voor licht en geluid verhuur kunt u vanuit Hilversum bij Sounds-Perfect.nl terecht

Sounds-Perfect.nl heeft voor u een breed aanbod aan licht en geluid apparatuur in ons assortiment. Zo kunnen wij vanuit eigen voorraad en publiek tot 2500 man ondersteunen. Voor de verhuur en verkoop van artikelen bent u vanuit Hilversum welkom onze winkel in Utrecht te bezoeken.

Wij hebben verschillende apparatuur op het gebied van audio. Naast audioset en stereoset boxen leveren wij ook bekabeling. Zoekt u juist iets voor een presentatie? Wij verhuren daarnaast projectoren. Een videoprojector, computerprojector of beeldprojector is geen probleem. Ook hierbij ontvangt u de juiste kabels.